Teams koulutus

Microsoft Teams -videokoulutus

Microsoft Teams -videokoulutus – Microsoft-tuki

Koulutus: Katso nämä videot, jotka opastavat oppilaitosta, yritystä tai organisaatiota Microsoft Teamsin käyttämisessä videoneuvotteluissa ja etätyössä ja …

Koulutus: Katso nämä videot, jotka opastavat oppilaitosta, yritystä tai organisaatiota Microsoft Teamsin käyttämisessä videoneuvotteluissa ja etätyössä ja edistävät Teams-osaamista.

Microsoft Teams: Etäluokkahuone verkossa

Microsoft Teams: Etäluokkahuone verkossa | Microsoft Education

Tarvitsetko koulutusta opettajille ja henkilökunnalle?Osallistu verkkokurssille ja opi miten Microsoft Teamsiä voidaan käyttää luokkahuoneissa ja kouluissa.

Rakenna luokkahuone verkkoon käyttäen vain Microsoft Teams for Education -alustaa. Ylläpidä etäluokan yhteistyötä käyttämällä videoneuvotteluja, tekstikeskusteluja, jakamalla tiedostoja ja paljon muuta.

Online: Microsoft Teams perusteet – Tieturi

Tämä koulutus ei ole saatavilla. Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista: Online: Microsoft OneNote-sähköinen muistikirja.

Teams koulutus | Lounea

Kouluttajana Lounean palvelupäällikkö Mika Keskikiikonen. Katso myös koulutusvideomme Teamsin uusista ominaisuuksista.

Räätälöity Microsoft Teams -koulutus yrityksille … – Solu Digital

Räätälöity Microsoft Teams -koulutus yrityksille ja organisaatioille

Teams-koulutuksemme avulla organisaatiosi työntekijät oppivat hyödyntämään Teamsin helppokäyttöisiä työkaluja moderniin ryhmätyöskentelyyn, …

Räätälöity ja monipuolinen Microsoft Teams -koulutus yrityksille ja organisaatioille. Koulutuksessa harjoittelemme Teamsin käyttöä perusteellisesti. Lue lisää!

Teams – Koulutukset – Sovelto

Teams – Koulutukset – Sovelto

Ohjelmistojen tehokas käyttö – O365, Teams, Excel, Dynamics, Windows10. … Teams – Koulutukset … Valitse sinulle sopivin koulutus alta.

Ohjelmistojen tehokas käyttö – O365, Teams, Excel, Dynamics, Windows10. Ota tietotyövälineet haltuusi ja nosta tuottavuus uudelle tasolle!

Teams – Koulutus.fi

Tietotyön dream Team

Teams-koulutukset perehdyttävät osallistujan käyttämään Teamsia tehokkaasti … Teams-koulutuksissa perehdyt Teamsin toimintoihin ja opit tehostamaan …

Teams-koulutukset perehdyttävät osallistujan käyttämään Teamsia tehokkaasti sujuvan tiimityöskentelyn välineenä. Lue lisää!

Teams – koulutus – Etevä Tietopalveluyhtiö

Etevän Teams -koulutus

Etevän Teams -käyttökoulutus toteutetaan noin tunnin mittaisena webinaarina, jonka aikana käydään läpi Teamsin keskeisimmät ominaisuudet ja toiminnot.

Teams -käyttökoulutuksessa käydään läpi Teamsin keskeisimmät ominaisuudet ja toiminnot. Teams -koulutus varmistaa tehokkaan ja sujuvan etätyön.

Microsoft Teams -koulutusta ja konsultointia – Ilona IT

Microsoft Teams -koulutusta ja konsultointia | Ilona

Microsoft Teams on monipuolinen yhteistoiminta-alusta. Ilona tarjoaa koulutusta, jotta hoksaatte Teamsin mahdollisuudet paremmin ja saatte apua etätyöhön.

Keywords: teams koulutus